Post by beaunipegibi on Feb 19, 2022 16:34:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci para ▞▞▞
▞▞▞ bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Güzel oyun, ancak bir sonraki seviyeye geçmek çok uzun sürüyor. Etrafta çok fazla grafik oynuyor.
Her levelde reklamı sokmuş ama oyun oynamak değil reklam izletmek
Oyun başlarda eğlenceliydi ama oynadıkça sıkıcı olmaya başlıyor. Çoğu oyunun zorluğu artar veya puanlar bir şey için kullanılabilir. Bu oyunda kazandığınız puanların bir önemi yok ve seviyeler gerçekten zorlaşmıyor. Evet, bazen size yeni bir tehlikeyle eğri bir top atarlar, ancak bir oyundan sonra hileyi anlayabilirsiniz ve bu artık bir meydan okuma değildir. Ayrıca ÇOK FAZLA REKLAM!!!!Bonus araçları toplamayı bıraktım çünkü onlara ihtiyacım yoktu, aynı zamanda aynı reklamı 100. kez görmemek için!
1732 düzgün çalışmıyor. Ve daha iyi skor için bir oyunu tekrar oynadığımda göstermiyor. 1852 çalışmıyor. Oyunlar arasında yavaş indirme. 1852 çalışmıyor. 1975 düzgün çalışmıyor. 1975 Düzgün çalışmıyor. LÜTFEN AŞAMA # 1975'i DÜZELTİN. Lütfen 1975 numaralı aşamayı düzeltin. Lütfen 1975 numaralı aşamayı düzeltin.
Bu oyunu bir süre oynadınız çünkü kesinlikle bağımlılık yapıyor, ancak bir süre sonra yıldız derecelendirmelerinin faydasız olduğunu, yani önceden 2 yıldızlı bir seviyeyi yeniden denemenin anlamsız olduğunu fark ediyorsunuz. Ayrıca, oynamanın ücretsiz olduğunu ve pop-up için diğer şirketlerin reklamlarına ihtiyaçları olduğunu biliyorum, ancak her seviyenin sonunda 1'e sahip olmak oldukça aşırı
Çok güzel bir oyun boyutu 😍🤩😂😁😄😃😀🤩😍👍👍👍👍😜🙋
Çoook reklam var oyun oynanmıyor
Oyunu sevdim AMA ekler bir kabus olmalı. Ve giderek daha fazla kilitlenmeye başladı. 3411'e ulaştığımda, çalışmayı durdurduğu için daha fazla ilerleyemiyorum. Çok daha yüksek puan verirdim ama oyunun sıralamaya ihtiyacı var.
Mükemmel oyun ama 3410 numaralı oyuna kadar oynadığım için üzgünüm. Bundan sonraki oyun defalarca denememe rağmen hiç açılmıyor. rica ederim.....
Reklamlar çok sık ve yüzsüz yüksek sesleri kapatılamaz. Bir oyun kesinlikle saldırgandır.
Tamamlanan seviyeler için kredi vermez. Birkaç örnek 9 ve 18 Oyunu düzeltin yoksa daha iyi bir şey bulurum
Bubble Shooter Hygge pfv
1167 10. seviyede toplanacak 10 tane mücevher var ama sadece 9 tane var. Bu yüzden seviyeyi geçmek imkansız.
Oynamakla ilgileniyorum Bu oyunu oynayarak para kazanmam gerekiyor Avantajı benim için sakla Ya da senden birkaç oyun öner..
Her harekette reklama çıktığına sinirlendim siliyorum
குமிழி ஷூட்டர் கேஷுவல் cqqw
Oyun çok, çok güzel emeğinize sunanlarımı sunuyorum
Son derece sıkıcı bir şey yok ve açmazsa çok yakında kaldıracağım. ödül yok hiçbir şey
Neden oyun durdu
Sessiz ayar seçenekleri sadece oyun modunda çalışır ve eklentilere taşınmaz. Ben ve çocuklarım, gürültülü reklamlarla kesintiye uğramadan iki dakikadan fazla sessizce oynayamıyoruz.Bir geçici çözüm olarak, sesi tamamen devre dışı bırakmamız ve kullanmak istediğimizde daha az rahatsız edici diğer uygulamalar için yeniden etkinleştirmeyi unutmamalıyız.
Korkunç gürültülü kesintiler, kapatamayacağınız reklamlar için kesintiler ve hatta bazıları ORTA OYUN yaparken başlıyor!!! Harika akılsız oyun. Bu uygulamayı kaldırıyorum çünkü reklamlar artık oyunu mahvediyor.
Çalışırsa çok iyi oyun. 2461. seviyede takılı kalır ve ilerleyemez. Seviyeyi bitirseniz bile bir sonraki seviyeye geçemez.
Balon patlatma oyununun tadını çıkarıyorum ama kazanılan bir güçlendiriciyi her açtığınızda bir reklamınız olmasaydı harika olurdu.
Çok fazla kesinti var ama evet oyunu seviyorum
Yaptığınız oyunda Allah belasını bağışlasın bu ne donup duruyo başlatmaka basıyorum 15 defa bu ya oyunu güzelca mi yapiyosunuz anlamadim ya lanet olsun
Çok fazla reklam.. oyun güzel ama reklamlar çok sinir bozucu
2 yaş için olmalı. Kolay ve kolay kalır. Sıkıcı
Her 2 veya 3 saniyede bir araya giren reklamlar. Çok fazla veri kullanımı
Her seviye arasında can sıkıcı tekrarlayan reklamlar. Zorluktaki artış, size hiçbir şey yapamayacağınız renkler vererek sağlanır. Profesyonel ipucu: Reklamlardan kurtulmak için oyunu açmadan önce telefonunuzu uçuş moduna alın.
Bubble Shooter Casual zgt
TTNet
En sevdiğim oyunlardan bir tanesi tavsiye ederim boş zamnalarda iyi gidiyor
Süpper sürükleyici tavsiye ederim
Oyun güzel ama Oyundan çok reklam var hep reklam bıktım izlemekten oyunu sildim
Bubble Shooter Vabaajamängud nqe
zaman gecer
Görsel hataları fark etmeyi başardım.lütfen düzeltin Seviye 1098
Önemli değil. Ama gerçekten çok zor. Eklentileri dahil etmeden, tamamlandıktan sonra ve oyun başladığında aynı şeyi yapmak biraz zaman alıyor. Onu incitmek için ekrana dokunabilmek daha kolay olurdu. O yüzden çok oynamıyorum
L'era glaciale - Le avventure Avventura enj
Güzel bir oyun ama sorun şu ki çok fazla reklam var .. reklamlar yüzünden bundan nefret ediyorum
Hayatımda bu kadar gereksiz bir oyun hakkında. İnadına 190 seviye oynadım, bir kere bile ölmedim. Her defasında da 30 mezrada kaldı. İnsan neden bu oyunu oynasın? Bu oyunu kodlayan beyine hayranım!
Bilmiyorum oyunum neden takıldı 3411 Bundan dolayı çok hayal kırıklığına uğradım önceki seviyem temizlendi ve 3 yıldız aldım, sonra hala önümüzdeki seviyedeki sorunun ne olduğunu anlamıyorum .......gerçekten bu oyun için üzülüyorum......