Post by sandmissvikacon on Mar 15, 2022 13:46:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Speakly: Learn Languages Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Speakly: Learn Languages Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za tipke za povećanje ▞▞▞
▞▞▞ Speakly: Learn Languages Fast 2022 version ▞▞▞
Speakly: Learn Languages Fast 教育 rja
Speakly: Învață limbi străine Educație wdh
Fantastična platforma! Najviše što sam dobio od bilo koje aplikacije za učenje jezika i prvi put sam platio bilo koju aplikaciju ove vrste. Povukao sam ga otprilike nakon 2 sata korištenja. Sve radi odlično, i aplikacija za Android izgleda dobro, ali bih više volio nativnu aplikaciju za iPad, a činjenica da ima dosta bugova tjera me da ovu aplikaciju za sada ocijenim 4/5. Uskoro ću ga nadograditi na 5/5, kada programeri poprave greške. Njemački i ruski su oni koje sam do sada probao.
Ne izaziva povjerenje vještinama. Moj maternji jezik je francuski i kada postavim aplikaciju na tom jeziku, puna je pravopisnih grešaka. Pomalo je zastrašujuće znati da ćemo možda učiti s pogrešnim riječima. Ipak, odličan sustav za učenje!
Odlična aplikacija, nažalost cijene su mi previsoke.
Imam doživotnu pretplatu i želim reći da je to odlična aplikacija za povećanje vašeg rječnika. Greške s vezom su već ispravljene. Radi stabilno. Hvala! Nema offline verzije. Razmaknuto ponavljanje izgleda kao da nije ono što očekujete. Više je učiti nove riječi svaki dan, a ne ponavljati već naučeno. Motivacija je loša: morate učiti X riječi svaki dan. Ponekad je potrebno 10 minuta, ponekad 30!
Nevjerojatna aplikacija. Volim praktičan izbor riječi i izraza, kao i osjećaj napredovanja i povećanja težine. Moje jedino upozorenje je pregledavanje sadržaja koji se mora raditi ručno, volio bih da se integrira u studijske sesije
Nije baš dobro za potpune početnike, ali ok za nastavak učenja jezika. U posljednje vrijeme se svake večeri mučim s ovom aplikacijom koja mi govori da sam dosegla svoj dnevni cilj kada je nisam ni otvorila tog dana - uvijek radim lekciju u isto vrijeme. A dobivate samo 5 riječi dnevno besplatno (što je dovoljno za većinu prometnih dana), tako da vas blokira od učenja ako (pogrešno) misli da ste dosegli granicu.
Speakly: apgūsti valodas ātri Izglītība ujv
Ne otvara se
Ova aplikacija nudi izvrstan pristup učenju jezika koji se više suprotstavlja, vrlo malo natjecatelja usuđuje se istražiti. Shvaćajući poteškoće u stvaranju materijala za dubinsko učenje za mnoge jezične tečajeve, a samim time i kritiku na visokoj razini, moja jedina zamjerka je raznolikost dostupnih jezika. Trenutno učim španjolski i portugalski uz leđa i volio bih ubiti dvije muhe jednim udarcem koristeći Speakly. Uglavnom, mogu ga u potpunosti preporučiti 👍
Moguće je nadograditi razinu tijekom tečaja ako je töö jednostavno
Doista pomaže u učenju jezika
Metodologija implementirana u Speakly je fantastična. Koristim program nekoliko mjeseci i uglavnom sam zadovoljan. Postoje 2 problema koja stvarno otežavaju korištenje aplikacije. Prvi je da aplikacija stalno griješi kada napreduje, govoreći "Nešto je pošlo po zlu na našoj strani", s opcijom ponovnog pokušaja. Ponovni pokušaj obično radi, ali ponekad moram ponovno pokrenuti trening. Drugi je taj što u web sučelju nema snimanja glasa, što više volim koristiti preko telefona.
Ovo će biti sljedeći veliki alat za učenje jezika na tržištu. Projektiran je prema najboljim principima psihologije učenja jezika. Brzo usvajam finski s ovom izvrsnom aplikacijom. Molim te, ne vjeruj mi samo na riječ. Probajte jedan mjesec i vidite kako je super.
Ova vas aplikacija izaziva na sveobuhvatan način. Osjećaj je vrlo zahvalan
Do sada sam jako uživao u aplikaciji. To vas doista tjera da napredujete polako, ali postojano. Jedna stvar je da s najnovijom verzijom u besplatnoj verziji uvijek piše, da ste ispunili današnji cilj i da vam neće dopustiti da započnete novi. Isprva je bilo moguće ponovno otvoriti aplikaciju nakon što je isprobate prvi put u danu, ali više ne. Ono što ne mogu svakodnevno studirati je uznemirujuće
Vrlo jednostavan za korištenje i razumijevanje.. Francuski sam učio u srednjoj školi i to me tjera da lako pamtim ono što sam naučio.
Dobro radi, ali puno košta.
Speakly: Learn Languages Fast Edukasyon mdgo
Konačna izmjena: aplikacija bi mogla učiniti pretplate putem Google playa. Jednostavno je lakše. Imaju pretplatu za jednokratnu kupnju koja se ne obnavlja. Eh. Moglo bi biti bolje. Sama aplikacija je u redu.
Neke recenzije obeshrabruju ovu aplikaciju kao sredstvo za učenje novog jezika - ne slažem se. Učenje jezika nije lako, ali postaje lakše uz Speakly. Koristeći ovu aplikaciju nekoliko mjeseci, napredovao sam od nepoznavanja ruskog jezika do sada u mogućnosti s relativnom lakoćom konstruirati vlastite (jednostavne) rečenice. Budući da sam bio izložen gramatici, omogućio mi je da prirodnije pokupim i primijenim takve obrasce. Daleko sam od tečnog, ali je vidljivo da sam na dobrom putu do tečnosti.
Užasno iskustvo. Već danima dobivate pogrešku i vježbe se više ne prikazuju. Žao nam je što ste platili ovu aplikaciju.
Divna aplikacija. Talijanski učim skoro četiri mjeseca, ali sam posjetio Italiju nakon 40 dana učenja i uspio sam većinu situacija na jeziku. Sviđa mi se pristup (najprije naučite najčešće korišteni vokabular). Kad bi samo tim mogao dodati još jezika -- švedski bi bio moja najveća želja. Hvala vam!
Sviđa mi se aplikacija, no platio sam punu premiju i iz nekog razloga još uvijek sam u besplatnoj verziji unatoč tome što sam platio gotovinom, kao što molim da riješite ovu vrstu problema, a to je polovica moje gotovinske kartice na bankomatu koju sam platio.
Speakly je sjajna aplikacija koja je dobro osmišljena. Iskustvo učenja fraza na ciljnom jeziku je impresivno i jednostavno za korištenje. Općenito odlična kontrola kvalitete. Vjerujem da bi ova aplikacija mogla biti vrlo uspješna, pod uvjetom da je integriran sadržaj za nove jezike, nadamo se da će dovesti do nekoliko desetaka kako bi zadovoljili ambiciozne poliglote poput mene. Ne smeta mi platiti nešto ako je to koristan alat. Međutim, želio bih više raznolikosti u pogledu jezika prije nego što se pretplatim.
Ova aplikacija je prestala raditi
Upravo sam preuzeo aplikaciju prije pola naše i nisam je mogao ni koristiti. "Nešto je pošlo po zlu na našoj strani" ova se poruka stalno prikazivala! Ne predlažem nikome da preuzme ovu aplikaciju. Slomi. Nisam ga mogao ni koristiti. I da, preuzeo sam najnoviju verziju vaše aplikacije prije pola sata. nisam prodao.
Stvarno volim koliko je govorni tim inovativan, uroni vas u razgovor, govor i slušanje. Volim stalni napredak s otključavanjem glazbe i diolage koji su do vaših sposobnosti na odabranom jeziku, a također je i izazovan. Samo bih volio da ima malo više o Grammeru. Ja ću se držati govora!
Želim naučiti japanski, ali ne postoji opcija za japanski. Molimo dodajte japanski jezik. bit ću ti zahvalan.
Pozvao sam svog prijatelja prošli mjesec i nisam ga kasnije koristio jer nisam dobio jedan mjesec besplatno za preporuku, ali danas sam opet pozvao dva prijatelja koji su napravili račun, ali nisam dobio nagradu? Je li ovo neka greška? Molim te popravi!
Aplikacija "oprosti, nešto je pošlo po zlu" neupotrebljiva
English Learning Games Švietimas pec
Aplikacija je super, posebno mi se sviđa što ima finski i estonski. Ali imam jednu zamjerku: imam bočno šuštanje i aplikacija većinu vremena ne hvata moj izgovor.
U redu, saslušaj me. Htjela sam promijeniti smjer jezika i umjesto toga raditi francuski. Ne dopušta mi da ga promijenim. To nije sve, također mi zabranjuje brisanje samog računa. Kad god pokušam napraviti drugi račun koristeći MOJU e-poštu, neće mi dopustiti da napravim račun. Konačno, neće mi dopustiti da promijenim e-poštu.
preporučam probati. Za mene (početnik u španjolskom) trenutno br. 1 mobilna aplikacija za učenje jezika. ( ) Sviđa mi se pristup podučavanju, jer se osjeća napredak. ( ) Mnogo sredstava. (Ali izgleda nedovršeno). (-) Tehnički je bolje nego prije nekoliko mjeseci, ali je još uvijek ispod prosjeka. (-) Nisam obožavatelj korisničkog sučelja. ( /-) Posjedovanje web verzije je veliki plus, ali nedosljednost između weba i mobilnog uređaja je velika i problematična.
Jako lijepa aplikacija, kao i u mojoj prethodnoj aplikaciji, moram napisati toliko redaka i imao sam komplikacije s njemačkim stručnjacima, ali čak sam i ja veliki. Ali razlog zašto sam dao četiri zvjezdice je taj što aplikacija želi da platim, ali ne mislim ima smisla plaćati za učenje jezika pa ću dati otkaz nakon što završi moja sedmodnevna trojka i učiti na YouTubeu
Vjerojatno najgore iskustvo prijave od bilo koje aplikacije ikad stvorene. Neće prihvatiti moju lozinku. U redu, primite kod, kreirajte novu lozinku, unesite novu lozinku: "izvini nešto je pošlo krivo...". Šta nije u redu s tobom? Deinstaliranje nakon mjeseci samo pokušaja kreiranja računa.
Komentirajući probnu verziju englesko-njemačkog, čini se da ima dosta materijala za čitanje, pisanje, slušanje i govor. Loša strana: prošao sam test razine i smatrao da je razina plasmana u Beginner 2 preteška. Osjećao sam se više kao B1-B2 CEFR-a nego na razinu A2 koju sam očekivao! Već sam naučio 2 EU jezika na sveučilištu i znam što mogu očekivati. Diplomirani um! // Možda se pretplatim na aplikaciju koja se plaća, ali treba mi više vremena da procijenim ovu aplikaciju u odnosu na konkurenciju.
Ponavljati frazu je prestrogo i preprecizno. Ne daj Bože da netko ima naglasak.
Nije baš lijepo, tako dosadno😑 i nije na visini, pogledajte drugu aplikaciju za učenje francuskog! 🙄🙄